Προβολές σελίδας την προηγούμενη εβδομάδα

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Θεσ/κη: 12χρονη σκυλίτσα σώθηκε μετά από τρακάρισμα - Νεκρή η ιδιοκτήτριά της

Σήμερα πριν το μεσημέρι η Τροχαία Θεσ/κης είχε την ευαισθησία να τηλεφωνήσει στο Καταφύγιο Αδέσποτων της κ. Χατζημανώλη. Όπως την ενημέρωσαν το πρωί κατά τις 9 η ώρα έγινε ένα τροχαίο κοντά στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου που είχε σαν αποτέλεσμα να σκοτωθεί η συνοδηγός και να τραυματισθεί σοβαρά ο σύζυγός της, κάτοικοι Νάουσας. Μέσα στο αυτοκίνητο όμως ήταν και η 12χρονη γριούλα Λήδα, το αγαπημένο τους σκυλάκι. Σοκαρισμένο και το τετράποδο, είχε καθήσει στα πόδια της συνοδηγού για όλη την διάρκεια του απεγκλωβισμού και δεν μπορούσε να το βγάλει κανείς.

Η οδική βοήθεια τελικά το άφησε μέσα στο κατεστραμμένο αυτοκίνητο και το μετέφερε στις εγκαταστάσεις της στο Καλοχώρι.

Οι υπεύθυνοι του Καταφυγίου πήγανε αμέσως και βρήκαν  τη Λήδα να  κάθεται ανάμεσα στα παπούτσια της νεκρής ιδιοκτήτριάς της  και στην τσάντα της...

Η σκυλίτσα κοίταζε με κατατρομαγμένα και απορημένα ματάκια, δεν έβγαινε όμως με τίποτα. Όταν τελικά την βγάλανε, ανακάλυψαν ότι η μπάρα του περιφερειακού που είχε καρφωθεί μέσα στο αυτοκίνητο και σκότωσε την κυρία της, είχε τραυματίσει και την ίδια τη σκυλίτσα.

Θεσ/κη: 12χρονη σκυλίτσα σώθηκε μετά από τρακάρισμα - Νεκρή η ιδιοκτήτριά της

Αμέσως μεταφέρθηκε στην πανεπιστημιακή κλινική  όπου διασωληνώθηκε και μπήκε αμέσως στην εντατική γιατί είχε μελανιάσει τελείως. Για ώρες ανέπνεε μόνο με το μηχάνημα, αλλά ευτυχώς άρχισε να αναπνέει μόνη της, να αντιλαμβάνεται το περιβάλλον και ελπίζουνε να τα καταφέρει. Εκτός από τα τραύματα και το ισχυρό σοκ, έχει σπασμένο ουρανίσκο και χτύπημα στην σπονδυλική στήλη, αλλά το πόσο αυτό θα επηρεάσει την κινητικότητά της μάλλον θα το δούνε αύριο, αφού σταθεροποιηθεί η κατάστασή της.
Θεσ/κη: 12χρονη σκυλίτσα σώθηκε μετά από τρακάρισμα - Νεκρή η ιδιοκτήτριά της



Ευτυχώς συγγενείς των αφεντικών της, αν και είχαν να αντιμετωπίσουν τον χαμό του ανθρώπου τους, ενδιαφέρθηκαν για την σκυλίτσα και αύριο μετά την κηδεία, θα πάνε να δουν το σκυλάκι Η κ Χατζημανώλη αναφέρει: ''Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Τροχαία Θεσ/κης για το ενδιαφέρον της να προστατευθεί η Λήδα , τον Νίκο και την Δώρα από την εταιρεία οδικής βοήθειας "Τουρουλίνης" που την φρόντισαν και τηλεφωνούν συνεχώς για να μάθουν την πορεία της υγείας της και τους γιατρούς της Χειρουργικής του ΑΠΘ που για ώρες ήταν πάνω από το κεφάλι της.''

Τα θερμά μας συλληπητήρια στην οικογένεια της κυρίας.
πηγη adespoto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου