Προβολές σελίδας την προηγούμενη εβδομάδα

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Zάκυνθος: Κυνηγοί πυροβόλησαν αδέσποτα σκυλιά και τα πέταξαν σε κάδο σκουπιδιών!

ΓZάκυνθος: Κυνηγοί πυροβόλησαν αδέσποτα σκυλιά και τα πέταξαν σε κάδο σκουπιδιών!ια ακόμα μία φορά οι επικίνδυνοι κυνηγοί οπλοφορούν και κυκλοφορούν σκοτώνοντας ότι τους ενοχλεί!!! Μια απάνθρωπη και καταδικαστέα ενέργεια έλαβε χώρα στην περιοχή του εθνικού σταδίου στην Ζάκυνθο. Χθες το απόγευμα ο Φιλοζωϊκός Σύλλογος εντόπισε μέσα σε κάδο απορριμμάτων σκοτωμένα σκυλιά, τα οποία είχαν πυροβοληθεί με κυνηγετικό όπλο στο κεφάλι!
Ο Φιλοζωϊκός Σύλλογος όλο αυτό το διάστημα φρόντιζε τα συγκεκριμένα ζώα (ανάμεσά τους υπήρχαν και αρκετά μικρά), ενώ οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν χάσει τη ζωή τους πάνω από τρία αδέσποτα.

Παρότι ο δήμος Λαγανά παραχώρησε πρόσφατα χώρο για να δημιουργηθεί καταφύγιο - σταθμός διέλευσης ζώων, οι ανεγκέφαλοι εξοντώνουν τα αδέσποτα που θεωρούν ενοχλητικά!

Από ΄κει και πέρα, υπάρχει μάρτυρας, ο οποίος άκουσε κάποιον να λέει ότι θα τα… σκοτώσει, ενώ το φιλοζωϊκό σωματείο θα κάνει μήνυση κατά αγνώστων.

Το απαράδεκτο αυτό περιστατικό έρχεται να προστεθεί στις δηλητηριάσεις που είχαν λάβει χώρα το προηγούμενο διάστημα, γεγονός που δείχνει ότι κάποιοι είναι τόσο ανεγκέφαλοι που δεν σέβονται τα ζώα.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ


Zάκυνθος: Κυνηγοί πυροβόλησαν αδέσποτα σκυλιά και τα πέταξαν σε κάδο σκουπιδιών!πηγη adespoto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου